Osallistu

Mitä lautaseltasi löytyy?

– Arvoja!

Kokeile uusia makuja ja raikasta ruokavaliotasi. Tule helpolla ja hauskalla tavalla mukaan luomaan kestävämpää ja tasa-arvoisempaa tulevaisuutta! Ruoka on tärkeä osa arkea sekä identiteettiä, ja sillä voi vaikuttaa pienin askelin tai suurin harppauksin.  Osallistu sosiaalisessa mediassa Vaikuta syömällä -haasteisiin kotikeittiössä tai koululounaalla!

cropped-cropped-cropped-vaikuta-syc3b6mc3a4llc3a433-01.jpg

MENNEET HAASTEET:

Kasvista kaamokseen -haaste

Tässä tapahtumassa voit jakaa ruoka-aiheisia kuvia, reseptejä ja vinkkejä. Sisällön voit jakaa omalla seinälläsi, tapahtumassa tai instagramissa. Käytä myös hashtageja #vaikutasyömällä #vähemmänlihaa.

Tapahtuma on käynnissä sosaalisessa mediassa tästä hetkestä joulukuun ensimmäiseen sunnuntaihin saakka.

Kasvista kaamokseen -haasteen löydät Facebookista osoitteesta: https://www.facebook.com/events/1653337394905402/

Kasvista grilliin! 

WWF:n Vaikuta syömällä -tiimi haastaa Sinut Kasvista grilliin -haasteeseen maittavan kesän ja kestävän tulevaisuuden puolesta!

Julkaise Instagramissa tai Facebookissa kesä-heinäkuun aikana kuvia grillaushetkistäsi hashtagilla #vähemmänlihaa. Kutsu ystäväsikin mukaan grillaamaan kasvispainotteisemmin ja viettämään aikaa yhdessä.

Ruokavalinnoilla on merkitystä, sillä ne muodostavat merkittävän osan jokaisen ihmisen ilmasto- ja ympäristövaikutuksista. Tehdään yhdessä lihansyönnin vähentämisestä helpompaa ja maukasta!

Kasvista grilliin! -haasteen löydät Facebookista: https://www.facebook.com/events/129393867476580/

3xKasvisruokaa

Haasteeseen osallistuttiin julkaisemalla Instagramissa tai Facebookissa kolmesta kasvisateriasta kuva tai kuvakollaasi hashtagilla #vähemmänlihaa. Kuvia julkaistiin raakaruoista pikaruokaan! Onnekkaat voittivat arvonnassa WWF:n narukassin, treenikassin tai kasvisruokakirjan.

#vaikutasyömällä #vähemmänlihaa #wwfsuomi #herkkuhetki