Kurpitsa-kookoskeitto

kurpitsakeitto

 

 

 

 

 

 

Kurpitsa-kookoskeitto

1 myskikurpitsa
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
loraus öljyä
3 dl vettä
1 tl inkivääriä
½ tl kurkumaa
½ tl korianteria
suolaa
pippuria
4 dl kookosmaitoa

pinnalle:

kurpitsansiemeniä
½ dl tuoretta tilliä, rosmariinia tai muuta yrttiä

 

Kuori ja kuutioi kurpitsa. Poista siemenet ja ota ne talteen. Hienonna sipuli ja valkosipuli, kuullota öljyssä kurpitsan ja mausteiden kanssa noin 5 minuuttia. Lisää vesi ja keitä 10-15 minuuttia, kunnes kurpitsa on pehmentynyt. Lisää kookosmaito ja soseuta.
Lopuksi voit paahtaa kurpitsansiemenet pannulla ja ripotella niitä pinnalle haluamasi yrttien kanssa.

Nauti esimerkiksi tuoreen patongin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *