Tätä on Vaikuta syömällä

Haluaisitko tehdä jotain maapallomme ja sen asukkaiden hyväksi? Tiesitkö että voit vaikuttaa syömällä – ja samalla tehdä siitä helppoa ja hauskaa! Ruokavalinnoilla on merkitystä, sillä ne muodostavat merkittävän osan jokaisen ihmisen ilmasto- ja ympäristövaikutuksista.

WWF:n nuorista vapaaehtoisista koostuva Vaikuta syömällä -tiimi haluaa innostaa suomalaisia nuoria kasvisruoan pariin, kannustaa nuoria vähentämään lihan kulutustaan sekä pohtimaan ruokavalintojensa merkitystä. Tutustu tiimiläisiin täällä.

2 Comments Add yours

  1. Ihania reseptejä blogi täynnä! Varmasti tulee luettua ja testattua jatkossa, vuosia kasvissyöjänä olleena tuntuu että ideat pääsee joskus loppumaan..
    xIida
    p.s.Jos kiinnostaa, käykää kurkkaamassa mun blogia, northboundkitchen.wordpress.com! :))

    1. vaikutasyömällä sanoo:

      Oi kiitos! 🙂 Ihana blogi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *