Tätä on Vaikuta syömällä

Haluaisitko tehdä jotain maapallomme ja sen asukkaiden hyväksi? Tiesitkö että voit vaikuttaa syömällä – ja samalla tehdä siitä helppoa ja hauskaa! Ruokavalinnoilla on merkitystä, sillä ne muodostavat merkittävän osan jokaisen ihmisen ilmasto- ja ympäristövaikutuksista.

WWF:n nuorista vapaaehtoisista koostuva Vaikuta syömällä -tiimi haluaa innostaa suomalaisia nuoria kasvisruoan pariin, kannustaa nuoria vähentämään lihan kulutustaan sekä pohtimaan ruokavalintojensa merkitystä. Tutustu tiimiläisiin täällä.

2 Comments Add yours

 1. Iida Pohjolainen kirjoitti:

  Ihania reseptejä blogi täynnä! Varmasti tulee luettua ja testattua jatkossa, vuosia kasvissyöjänä olleena tuntuu että ideat pääsee joskus loppumaan..
  xIida
  p.s.Jos kiinnostaa, käykää kurkkaamassa mun blogia, northboundkitchen.wordpress.com! :))

  1. vaikutasyömällä kirjoitti:

   Oi kiitos! :) Ihana blogi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *